Shilajit - Himalaya-mummie 400 mg

Shilajit - Himalaya-mummie 400 mg

ALI49
Out-of-Stock
€ 10,54

Shilajit (Mumio) gestandaardiseerd op 20% fulvinezuur

 

Shilajit - Himalaya-mummie 400 mg

Mumio, ook wel Shilajit genoemd, is een zwartbruine harsachtige substantie die van nature voorkomt in rotsspleten in sommige bergketens. Het is gemaakt van de overblijfselen van planten, algen en korstmossen die gevonden worden in de hoeken en gaten van bergrotsen, waar ze na verloop van tijd, als gevolg van natuurlijke biologische veranderingen, worden omgezet in mumio die rijk is aan waardevolle gezondheidsbevorderende ingrediënten. Onder de talrijke actieve ingrediënten van mumio zijn enkele van de belangrijkste fulvinezuren. Bovendien bevat het ook veel andere biologisch actieve stoffen, zoals fosfolipiden, triterpenen en fenolzuren. Daarnaast is het rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Het versterkt het immuunsysteem, ondersteunt het urinestelsel, heeft een positief effect op het spijsverteringsstelsel, heeft een positief effect op het normale lichaamsgewicht, ondersteunt de seksuele functies, helpt een normale menstruatiecyclus te behouden, versterkt botten en gewrichten, ondersteunt de geest en het cognitief functioneert en heeft een verjongend effect.

MedicLine

MedicaLine aan de Poolse fabrikant van de Aliness-productlijn. De producten omvatten natuurlijke combinaties die zich kenmerken door de invloed en het hoogste scala aan functionele eigenschappen, waardoor ze beter zijn voor het lichaam en een gezondheidsbevorderend karakter hebben. Hun productie is goedgekeurd volgens het ‘clean label’-principe, wat onnodige toevoegingen garandeert. Vitamines van het merk Aliness kunnen worden gebruikt door mensen met een allergie, mensen met lactose-intolerantie en door glutenvrije mensen.

Voedingssupplement

Ingrediënten: Mumio-extract (shilajit) gestandaardiseerd op 20% fulvinezuren, capsulewand (bindmiddel: hydroxypropylmethylcellulose).

Inhoud van 1 capsule: 400 mg Mumio-extract (shilajit 20%), waarvan 80 mg fulvinezuren.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid : 1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Inhoud verpakking : 90 capsules

Opslag: Beschermen tegen schadelijke effecten in water, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.


Let op: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet. Dit product kan niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.