BroccoRaphanin® geactiveerd - Actief...

BroccoRaphanin® geactiveerd - Actief broccolizaadextract, 60 kapsułek Vege

KEN04
€ 19,95

BroccoRaphanin® Activated is een innovatief broccoliproduct verkregen uit een gepatenteerde verscheidenheid aan grondstoffen. Bevat een hoog gehalte aan glucoraphanine, een natuurlijke verbinding die de celfunctie ondersteunt.

 

BroccoRaphanin® Activated - Actief broccolizaadextract

BroccoRaphanin® Activated is een innovatief broccoliproduct verkregen uit een gepatenteerde verscheidenheid aan grondstoffen. Bevat een hoog gehalte aan glucoraphanine, een natuurlijke verbinding die de celfunctie ondersteunt. Het bevat ook stabiele myrosinase, die verantwoordelijk is voor de reacties waarbij actieve ingrediënten worden omgezet. Myrosinase is een uiterst belangrijk enzym dat voorkomt in broccoli en dat nodig is voor de productie van sulforafaan.

Kenay® AG

Kenayag is een Pools bedrijf dat voedingssupplementen produceert en dat sinds 1991 op de markt is. De producten van Keney® AG bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong uit de biologische landbouw.

Voedingssupplement

Ingrediënten: vulstof: microkristallijne cellulose; broccolizaadextract (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), gestandaardiseerd voor glucoraphaninegehalte: 10%, capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):

Broccolizaadextract (Brassica oleracea var. cursief) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

waaronder: - glucoraphanine: 10% 20 mg

Myrosinase-enzym 17,7 µM/g

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag

Inhoud verpakking: 60 capsules

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.