Selenium 200 mg, 100 capsules

Selenium 200 mg, 100 capsules

PRT06
€ 6,28
rating Lees de 6 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 6

Selenium versterkt de werking van het immuunsysteem. Door selenium op het juiste niveau toe te voegen, wordt de productie van antilichamen, macrofagen en lymfocyten verhoogd, die het lichaam beschermen tegen ziekteverwekkers.

 

Selenium

 

Selenium versterkt de werking van het immuunsysteem. Door selenium op het juiste niveau toe te voegen, wordt de productie van antilichamen, macrofagen en lymfocyten verhoogd, die het lichaam beschermen tegen ziekteverwekkers. Selenium beschermt het organisme ook tegen vrije radicalen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt bij het verwijderen van schadelijke zware metalen uit het lichaam en neemt deel aan de productie van prostaglandinen, wat ontstekingen voorkomt, met name reumatoïde auto-immuniteit. Bovendien ondersteunt Selenium de bloedsomloop.

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van supplementen van het merk Puritan's Pride® zijn van de hoogste kwaliteit. Puritan's Pride®-producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten:   Selenium, Biergist, Plantaardige clellulose, Plantaardig stearinezuur, silica, plantaardig magnesiumstearaat. Bevat ingrediënten van tarwe.  

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):   Selenium - 200 mcg

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1 capsule per dag.

Nettogewicht: 33 g - 100 capsules

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

Nieuw
Filter beoordelingen
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Perfect
rating 10
2022-09-07
Heidi
Very good product.
Really good
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality
Good
rating 10
2022-01-31
Denis
Good
rating 10
2021-07-27
Anonymous
rating 10
2021-06-30
Anonymous
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.