GABA 750 mg, 100 capsules
GABA 750 mg, 100 capsules
GABA 750 mg, 100 capsules
GABA 750 mg, 100 capsules
GABA 750 mg, 100 capsules
GABA 750 mg, 100 capsules

GABA 750 mg, 100 capsules

NOW23
€ 15,72

GABA (gamma-aminoboterzuur) ondersteunt het zenuwstelsel bij ernstige stress en helpt de nerveuze spanning te verlichten.

 

GABA 750 mg

 

 

GABA (gamma-aminoboterzuur) is een niet-eiwitaminozuur dat functioneert als een neurotransmitter in het menselijk brein. GABA wordt van nature in het lichaam geproduceerd en de aanwezigheid ervan in het centrale zenuwstelsel kan helpen bij ontspanning en het verlichten van nerveuze spanning.

Nu Foods®

Now Foods® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft vele jaren ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer hoogstaand zijn. gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Gamma-aminoboterzuur, hypromellose (cellulosecapsule), ascorbylpalmitaat, stearinezuur (plantaardige bron) en siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie: 750 mg GABA - Gamma-aminoboterzuur (1 capsule).

 

Aanbevolen dagelijkse inname: 1 tot 2 maal daags 1 capsule vóór de maaltijd met water innemen.

Inhoud verpakking: 100 vegetarische capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.