Vitamine B3, niacine, nicotinamide 500 mg, 100 capsules

Vitamine B3, niacine, nicotinamide 500 mg, 100 capsules

ALI06
€ 7,65

Niacine speelt een essentiële rol bij de activiteiten van verschillende enzymen die betrokken zijn bij het metabolisme van koolhydraten en vetten, de werking van het zenuwstelsel.

 

Vitamine B3, Niacine, Nicotinamide 500 mg

 

Niacine speelt een essentiële rol bij de activiteiten van verschillende enzymen die betrokken zijn bij het metabolisme van koolhydraten en vetten, de werking van het zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel, de productie van geslachtshormonen en het behoud van een gezonde huid.

 

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Aliness bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van actieve stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen gebruikt worden door mensen met een glutenvrij dieet, maar ook door mensen met allergieën en lactose-intolerantie.

Voedingssupplement

I ngrediënten:   Niacine als nicotinamide, capsulehuls hydroxypropylmethylcellulose.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule) (% RWS-Referentie dagelijkse inname%): Niacine (Nicotinamide) - 500 mg (* 3125%)

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Nettogewicht: 100 groentendoppen.

 

Opslag:   Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

 

 

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.