Gebruiksvoorwaarden

Bedrijfsinformatie

 

Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C. BTW-nummer: PL6342828337, bedrijfsregistratienummer: 243565136.

Address: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Polen.

 

 

Voorwaarden

 

 • Bestellingen kunt u plaatsen via onze beveiligde winkelsite www.lymeherbs.eu. Als alternatief kunt u bestellingen plaatsen via onze e-mail: contact@lymeherbs.eu.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Alle claims wegens korte levering of breuk moeten binnen 3 dagen na levering worden gemeld.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld niet juist, volledig of actueel is. De gezondheidsinformatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van consultaties bij een arts of andere zorgverlener.
 • U gaat ermee akkoord dat de wetten van de Republiek Polen van toepassing zijn op elk gebruik van deze website, zonder rekening te houden met eventuele regels met betrekking tot wetsconflicten die de materiële wetten van een ander rechtsgebied zouden toepassen, inclusief met betrekking tot eventuele geschillen die voortvloeien uit uw gebruik van deze website. website of materialen van deze website.
 • Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling die u bij ons plaatst te weigeren. Wij kunnen, naar eigen goeddunken, de gekochte hoeveelheden per persoon, per huishouden of per bestelling beperken of annuleren. Deze beperkingen kunnen betrekking hebben op bestellingen die zijn geplaatst door of onder hetzelfde klantaccount, dezelfde creditcard en/of bestellingen die hetzelfde factuur- en/of verzendadres gebruiken.
 • Your submission of personal information through the store is subject to our Privacy Policy.
 • Af en toe kan er informatie op onze site of in de Dienst staan die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, transittijden en beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of bestellingen te annuleren als informatie in de Service of op een gerelateerde website op enig moment en zonder voorafgaande kennisgeving onjuist is (ook nadat u uw bestelling hebt geplaatst).

 

Retouren / Restituties / Annuleringen

 

 • U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket goederen aan ons retourneren.
 • In geval van een klacht verzoeken wij u de defecte goederen onmiddellijk per post naar de winkel te sturen. Het bedrijf accepteert echter geen pakketten die onder rembours worden verzonden. De kosten verbonden aan het versturen van een klacht worden na ontvangst van het pakket en acceptatie van de klacht direct overgemaakt op de door de Klant opgegeven bankrekening. De geretourneerde producten dienen vergezeld te zijn van een aankoopbewijs en een ingevuld retourformulier (het retourformulier kunt u hier downloadenhere).Indien de klacht gegrond is, wordt het product indien mogelijk geruild of worden de kosten ervan aan de klant terugbetaald. Defecte goederen zijn goederen met technische gebreken. De behandelingstijd voor klachten bedraagt maximaal 14 werkdagen, maar de winkel doet er alles aan om de klacht binnen de kortst mogelijke tijd op te lossen. Indien de klacht wordt afgewezen, worden de goederen op kosten van de klant teruggestuurd.
 • Als de goederen geopend worden geretourneerd, maar NIET beschadigd/defect blijken te zijn, kunnen we de aankoopprijs niet terugbetalen.
 • Retourkosten: Houd er rekening mee dat we de verzendkosten voor het retourneren van een artikel alleen kunnen terugbetalen als; we hebben u het verkeerde artikel gestuurd, of het artikel is beschadigd of defect. Wij vergoeden geen verzendkosten voor artikelen die in goede staat blijken te zijn. Als de producten worden geretourneerd vanuit een land dat geen lid is van de Europese Unie, bent u mogelijk aansprakelijk voor Poolse douanekosten en -heffingen die de verkoper moet betalen om de producten te ontvangen. 
 • U kunt uw bestelling op elk moment annuleren voordat deze wordt verzonden voor een volledige terugbetaling door contact met ons op te nemen via contact@lymeherbs.eu. Terugbetalingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt.

 

 

Betaling

 

 • U kunt betalen met Przelewy24 (Visa / MasterCard creditcards / debetkaarten), Revolut, PayPal, directe bankoverschrijving en voor sommige landen onder rembours.

 

 

Verzending en bezorging

 

 • Standaardverzending: Bestellingen worden doorgaans binnen 1-5 werkdagen vanaf het moment van aankoop verzonden.
 • Neem voor internationale bestellingen contact op met uw plaatselijke douanekantoor voor informatie over importbeperkingen en licenties. Alle tarieven, belastingen en heffingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
 • Afzonderlijke verzendkosten worden weergegeven op het besteloverzicht.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.