Allicine 100% Puur 12mg. 100 tabletten

Allicine 100% Puur 12mg. 100 tabletten

Swanson
SWA29
€ 31,39
Allicine is een voedingssupplement met knoflookknolextract, planten die door het gehalte aan allicine bijzondere gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben voor het cardiovasculaire systeem.

 

Allicine

Allicine is een voedingssupplement met knoflookknolextract, planten die door het gehalte aan allicine bijzondere gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben voor het cardiovasculaire systeem. De stof in het preparaat ondersteunt de regulering van het gehalte aan slechte cholesterol in het bloed en glucose, die chronische ziekten kunnen veroorzaken.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1969 op de markt. De producten van Swanson voldoen aan alle kwaliteitsnormen en worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP). Swanson Health Products stelt alles in het werk om de hoogste kwaliteit van zijn producten te behouden.

Voedingssupplement

Ingrediënten: allicine
Capsulemateriaal: microkristallijne cellulose; vetzuren; verknoopte cellulosegom; calciumpalmitaat; glazuur met pepermuntolie.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Allicine - 12 mg

Aanbevolen dagelijkse inname: één tablet twee keer per dag

Netto gewicht: 100 capsules

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product mag niet worden gebruikt door zwangere en zogende vrouwen. Het product kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.