Vitamine B12 Methylcobalamine 1000 µg, 100 caps

Vitamine B12 Methylcobalamine 1000 µg, 100 caps

ALI04
€ 7,32
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Product bevat de meest actieve vorm van vitamine B12-methylcobalamine.

 

Vitamine B12 Methylcobalamine 1000 µg

 

Product   bevat de meest actieve vorm van vitamine B12-methylcobalamine. Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het helpt het normale metabolisme van homocysteïne en de aanmaak van rode bloedcellen te behouden. Bovendien, vitamine B12   helpt vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen. evenals voorkomt zenuwbeschadiging.   Voedingssupplement F-VIT B12 bevat geen vulstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen of zoetstoffen.

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Aliness bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van actieve stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen gebruikt worden door mensen met een glutenvrij dieet, maar ook door mensen met allergieën en lactose-intolerantie.

Voedingssupplement

Ingrediënten:   vulstof: microkristallijne cellulose, vitamine B12 (methylcobalamine). Shell-ingrediënten: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) - Vcaps®-capsule

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule) (% RWS-Referentie dagelijkse inname%) : Vitamine B12 (methylcobalamine) -   1000 mcg (µg) (40000%)

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Nettogewicht: 100 groentendoppen.

 

Opslag:   Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

 

 

Nieuw
Vit B12
rating 10
2023-07-28
Sylva
Bon dosage
rating 10
2021-04-14
Jake

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.