Vitamine B - complex, 100 capsules

Vitamine B - complex, 100 capsules

PRT09
€ 14,88
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Er zijn verschillende soorten vitamines van de B-groep die worden gekenmerkt door een heel verschillende activiteit. Over het algemeen zijn B-vitamines zeer noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel.

 

Vitamine B - complex

 

 

Er zijn verschillende soorten vitamines van de B-groep die worden gekenmerkt door een heel verschillende activiteit. Over het algemeen zijn B-vitamines zeer noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel. Bovendien helpen ze de stress te verminderen en de effecten ervan te elimineren, de groei en het functioneren van de cellen te reguleren en een normaal metabolisme van macronutriënten te behouden. Vitaminen B helpen ook om een gezonde huid en haar te behouden.

 

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van supplementen van het merk Puritan's Pride® zijn van de hoogste kwaliteit. Puritan's Pride®-producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement

Ingrediënten:   Vitamine B-1 (thiamine) - 50 mg B-2 (riboflavine) - 50 mg B-3 (niacine) - 50 mg B-5 (pantotheenzuur) - 50 mg B-6 (pyridoxine) - 50 mg B- 7 (biotine) - 50 microgram, B-9 (foliumzuur), B-12 (cobalamine) - 50 mg benzoëzuur (PABA) - 50 mg choline - 50 mg, inositol - 50 mg gepatenteerd mengsel van: peterselie, waterkers , alfalfa,   sojalecithine en rijstzemelen - 5 mg.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Nettogewicht: 70 g - 100 capsules

 

Opslag:   Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

Nieuw
Bon produit
rating 10
2024-01-08
Laure
Je recommande
rating 10
2021-11-17
Iza Gronowska

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.