Permealine (20 zakjes)

Permealine (20 zakjes)

PileJe
MED04
€ 34,64

Permealine Integral is een voedingssupplement dat rijk is aan L-glutamine, inuline, vitamine A en zink. Het bevordert de regeneratie van het darmslijmvlies en verbetert de werking ervan.

 

Permealine

 

Permealine is een voedingssupplement dat rijk is aan L-glutamine, inuline, vitamine A en zink. Het bevordert de regeneratie van het darmslijmvlies en verbetert de werking ervan. Permealine Integral draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem en de slijmvliezen en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

 

Suppletie met Permealine wordt aanbevolen voor:

 

  • toestanden van chronische dysbiose,
  • lekkende darmsyndroom-geassocieerde allergieën en gastro-intestinale intolerantie.

 

 

Voedingssupplement ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt alleen producten van natuurlijke oorsprong aan in doseringen die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

 

Ingrediënten: Inuline, dextrine, L-glutamine, natuurlijke sinaasappelsmaak, groene thee-extract, Camellia sinensis (bladeren), maltodextrine (drager), vitamine A (bètacaroteen), citroenzuur (zuurteregelaar), zinkgluconaat, een extract van Stevia rebaudiana bladeren (zoetstof).

 

Nettogewicht: 90 g - 20 sachets

 

Gebruik: Los het sachet op in een glas water (150 ml) en neem het eenmaal per dag, of verdeel de inhoud van het sachet in twee doses bij twee hoofdmaaltijden. De duur van de suppletie is 14 dagen. Het wordt aanbevolen om de therapie te herhalen.

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.