Lactibiane Reference (30 capsules) Bekijk groter

Lactibiane Reference (30 capsules)

PB04

Nieuw product

Lactibiane Reference helpt bij het reguleren van darmstoornissen en het versterken van de darmflora van het maagdarmkanaal.

Meer details

31,56€

Meer informatie

Lactibiane Reference

 

 

Lactibiane Reference helpt bij het reguleren van darmstoornissen en het versterken van de darmflora van het maagdarmkanaal. Lactibiane Reference bevat 4 microbiotische stammen in een dosis van 10 miljard elk per capsule: Bifidobacterium longum LA 101, LA 102 Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis LA 103, LA 104 Streptococcus thermophilus

 

Suppletie met Lactibiane Reference wordt aanbevolen bij:

 

  • spijsverteringsstoornissen zoals opgeblazen gevoel en obstipatie,
  • prikkelbare darmsyndroom,
  • immuun disfunctie.

 

 

Voedingssupplement ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt alleen producten van natuurlijke oorsprong aan in doseringen die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

 

Ingrediënten: Melkzuurbacteriën (5x109 cfu.), Maïszetmeel (vulstof), aardappelzetmeel (drager), magnesiumstearaat en siliciumdioxide (vulstof), vegetarische capsule.

 

Nettogewicht: 17 g - 30 capsules

 

Gebruik: Gebruik 1 capsule per dag. Neem de capsule voor de maaltijd in met een groot glas water.

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.

.

Beoordelingen