Vitamine D3 Forte 4000IU, 120 caps

Vitamine D3 Forte 4000IU, 120 caps

Aliness
ALI02
€ 8,11
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Vitamine D helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden. Het vergemakkelijkt de opname van calcium en helpt het juiste niveau in het bloed te behouden.

 

Vitamine D3 Forte 4000IU

 

Vitamine D helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden. Het vergemakkelijkt de opname van calcium en helpt het juiste niveau in het bloed te behouden. Bovendien ondersteunt vitamine D de werking van het spierstelsel en het immuunsysteem.

 

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Aliness bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van actieve stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen gebruikt worden door mensen met een glutenvrij dieet, maar ook door mensen met allergieën en lactose-intolerantie.

Voedingssupplement

Ingrediënten:   vulstof: extra vierge olijfolie, rundergelatine, glycerine, water, vitamine D3 uit lanoline (cholecalciferol).

 

De capsule is gevuld met olijfolie die een grote hoeveelheid natuurlijk vet bevat. Het natuurlijke vet vergemakkelijkt de opname van vitamine D.

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule) (Referentie dagelijkse inname%):   Vitamine D3 - 100 mcg = 4000 jm (2000,00%)

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Nettogewicht: 120 capsules

 

Opslag:   Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Nieuw
rating 10
2021-08-04
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Apostolos

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.