Vitamine B-complex, 120 caps

Vitamine B-complex, 120 caps

FM22
€ 17,67

Het voedingssupplement BICAPS® B COMPLEX bevat een complexe samenstelling van B-vitamines en inuline zonder enige toevoegingen.

 

BICAPS® B COMPLEX

Het voedingssupplement BICAPS® B COMPLEX bevat een complexe samenstelling van B-vitamines en inuline zonder enige toevoegingen. Het voedingssupplement bevat onder andere: vitamine B6 (P-5-P), vitamine B12 (methylcobalamine) en folaat (L-methylfolaat). Over het algemeen zijn B-vitamines zeer noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel. Bovendien helpen ze de stress te verminderen en de effecten ervan te elimineren, de groei en het functioneren van de cellen te reguleren en een normaal metabolisme van macronutriënten te behouden. Vitaminen B helpen ook om een gezonde huid en haar te behouden.

BICAPS® B COMPLEX bevat een natuurlijke capsule pullulan. Pullulan wordt verkregen via het natuurlijke fermentatieproces. Tijdens de productie worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt, daarom is de capsule geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het product bevat geen kunstmatige vulstoffen, anti-tinters en kleurstoffen zoals magnesiumstearaat, siliciumdioxide en titaniumdioxide.

FORMEDS Sp. z oo

Het bedrijf FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van zijn producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

Voedingssupplement

Ingrediënten:   inuline, choline (cholinewaterstofcitraat), vitamine B1 (thiamine mononitraat), vitamine B2 (riboflavine), niacine (nicotinezuuramide, nicotinezuur), pantotheenzuur (calcium D-pantothenaat), inositol, PABA (paraaminobenzoëzuur), vitamine B6 (P-5-P 5'-pyridoxaalfosfaat), pullulan (capsuleomhulsel), biotine (D-biotine), foliumzuur (calcium L-methylfolaat), vitamine B12 (methylcobalamine).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules) (Referentie dagelijkse inname%):

• Vitamine B2 - 50 mg (3,571%),

• Niacine (mg NE) (B3) - 50 mg (312%),

• Choline (B4) - 50 mg,

• Pantotheenzuur (B5) - 50 mg (833%),

• Vitamine B6-25 mg (1.785%),

• Biotine (B7) - 500 μg (1.000%),

• Inositol - 50 mg,

• Foliumzuur (B9) - 500 μg (250%),

• PABA (B10) - 50 mg,

• Vitamine B12 - 500 μg (20.000%),

• Inuline - 120 mg.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Neem eenmaal daags 2 capsules tijdens een maaltijd.

Netto gewicht:   35,15 g - 120 capsules

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.