Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
€ 54,87
rating Lees de 4 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 4

Banderol Microbial Defense is een extract uit de bast van Otoba sp. - een boom afkomstig uit Zuid-Amerika. Banderol heeft ontstekingsremmende eigenschappen en een breed spectrum aan antimicrobiële, antivirale en antiparasitaire effecten.

 

Banderol Microbial Defense

Banderol Microbial Defense is een extract uit de bast van Otoba sp. - een boom afkomstig uit Zuid-Amerika. Banderol heeft ontstekingsremmende eigenschappen en een breed spectrum aan antimicrobiële, antivirale en antiparasitaire effecten. Banderol is effectief tegen Borelia burgdorferi en andere variëteiten van Borrelia, waaronder de effectieve cysten en biofilm van Borrelia-bacteriën. Het is ook effectief tegen co-infecties met de ziekte van Lyme, zoals Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (inclusief Coxiella en Erlichia) of Cytomegalovirus. Het is ook effectief tegen Candida-schimmel. In een onderzoek aan de Universiteit van Guayaquil in Ecuador naar Nutramedix's Banderol Microbial Defense, is aangetoond dat het product sterke ontstekingsremmende eigenschappen heeft en ontstekingen met 84,4% vermindert. Banderol Microbial Defense wordt gebruikt in het ondersteuningsprogramma van Cowden en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten uit het Cowden-protocol.

Nutramedix®

Nutramedix is ​​een Amerikaans bedrijf dat sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Nutramedix produceert hoogwaardige, bioactieve plantenextracten. Dankzij de gepatenteerde extractiemethode worden de producten gekenmerkt door een hoge potentie en een breed werkingsspectrum.

Ingrediënten: Banderolschors extract (Otoba sp.), Mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Giet 1-30 druppels in 120 ml water en wacht een minuut alvorens het mengsel op te drinken. Begin met één druppel tweemaal daags (30 minuten voor de maaltijd) en verhoog de dosis langzaam tot 30 druppels tweemaal daags. Schudden voor gebruik.

Nettogewicht: 60 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
Filter beoordelingen
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Perfect
rating 10
2023-08-20
Dana
Satisfied
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.