• Nieuw
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml

Avea Nutramedix, 30ml

CWD30-30
Laatste items in voorraad
€ 19,57

Avea is een preparaat dat gecondenseerd kurkuma-extract bevat.

 

Avea

Avea is een preparaat dat gecondenseerd kurkuma-extract bevat. Avea verbetert het humeur en ondersteunt een positieve lichaamsreactie bij het omgaan met alledaagse stressvolle situaties. Kurkumasupplementen kunnen helpen een evenwichtige stemming te behouden, waardoor u een staat van kalmte en ontspanning kunt bereiken. De stemmingsverhogende eigenschappen van Avea zijn zorgvuldig geformuleerd om kurkuma in een zeer biologisch beschikbare, vloeibare vorm te leveren.


Nutramedix®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van een gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix kenmerken zich door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.



Voedingssupplement


Ingrediënten: Kurkuma-extract, water en ethanol (20-24%).


Gebruik: Giet 15 druppels in 120 ml water en wacht een minuut voordat u gaat drinken. Kan meerdere keren per dag worden herhaald of zoals voorgeschreven door uw arts.

Inhoud verpakking: 30 ml


Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.