ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

Aliness
ALI41
€ 22,06
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1
Het voedingssupplement ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance bevat 20 miljard probiotische bacteriën in elke capsule.

 

ProbioBalance

Het voedingssupplement ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance bevat 20 miljard probiotische bacteriën in elke capsule. Elke bacterie is bedekt met een dubbele lipidelaag, die een effectieve barrière vormt, waardoor de bacteriën veilig door de zure omgeving van de maag kunnen gaan om de darmen intact te bereiken, waar ze hun biologische activiteit zullen vertonen.

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Ainess bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van werkzame stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen zowel door mensen met een glutenvrij dieet als door mensen met allergieën en lactose-intolerantie worden gebruikt.

Voedingssupplement

Ingrediënten: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, bacterieomhulsel: glycerine-esters van vetzuren, capsuleomhulsel (bindende stof: hydroxypropylmethylcellulose).

Aanbevolen dagelijkse inname: 1-2 capsules per dag bij een maaltijd.

Nettogewicht: 60 Vege-capsules

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Let op: Overdag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit product kan niet worden gebruikt door zwangere of zogende vrouwen. Dit product kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding.


Nieuw
Fajnie
rating 10
2023-11-27
Irene TT
Swietnie produkt

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.