Citrosept biologisch (grapefruitextract) 50 ml

Citrosept biologisch (grapefruitextract) 50 ml

ISP09
€ 14,18
rating Lees de 4 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 4

Citrosept Organic is gemaakt van biologische grapefruits die alleen afkomstig zijn van gecertificeerde ecologische teelt.

 

Citrosept biologisch

Grapefruit-extract

Citrosept Organic is gemaakt van biologische grapefruits die alleen afkomstig zijn van gecertificeerde ecologische teelt.

Citrosept Organic wordt aanbevolen als voedingssupplement van natuurlijke bioflavonoïden uit grapefruit en vitamine C, waarvan de inname bijzonder gunstig is tijdens de periode van verhoogde dreiging van verkoudheid. Bioflavonoïden in de dagelijkse inname van het product dragen bij aan de goede conditie van de haarvaten.

Voedingssupplement

Gebruik: driemaal daags 15 druppels opgelost in 200 ml water (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

 

Voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging van gevarieerde voeding. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Ingrediënten: biologisch grapefruitextract 84% (glycerine - drager, stoffen afgeleid van grapefruit), water, ascorbinezuur (antioxidant).

 

Het product bevat 800 mg bioflavonoïden per 100 ml.

 

Schudden voor gebruik. Gebruik binnen 6 maanden na opening. Dit product mag door vegetariërs worden geconsumeerd.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten van het supplement. Mensen die allergisch zijn voor citrusvruchten kunnen symptomen van allergie vertonen. Het is noodzakelijk om een arts te raadplegen alvorens Citrosept Organic te gebruiken in geval van toediening van hart- of antihypertensie-medicatie.

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

 

Gemaakt in Duitsland

Nieuw
Filter beoordelingen
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Great
rating 10
2023-05-01
Nata
Great
10/10 amaizing product
rating 10
2021-10-09
Natali
Thank you .. the best product.. I bay this for 15 years .. fast delivery ❤️❤️❤️
rating 10
2021-05-24
Anonymous
rating 10
2021-01-27
Anonymous

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.