Slak Natuurlijke 100 ml - 1 Bekijk groter

Slak Natuurlijke 100 ml

ZAR04

Nieuw product

Hoge kwaliteit voedingssupplement SLAK in zijn NATUURLIJKE samenstelling bevat hydrolysaat uit de voeten vlees, Helix Aspersa Muller slijm concentraat van Helix Aspersa Muller.

Meer details

16,19€

Meer informatie

Slak Natuurlijke

Hoge kwaliteit voedingssupplement SLAK in zijn NATUURLIJKE samenstelling bevat hydrolysaat uit de voeten vlees, Helix Aspersa Muller slijm concentraat van Helix Aspersa Muller verkregen op een revolutionaire manier door ZaraPharm bedrijf, vitaminen en stabilisatoren, zodat het product heeft een positief effect op:

 • gastro
 • intestinale problemen (maagzweren, maagzuur, zuren en de ernst van de maag, zuurbranden, pijn, maag, enz.)
 • assisteren bij de behandeling van acne
 • het gladmaken van rimpels
 • stimulatie van het immuunsysteem (anti-oxidant en energetiserende werking)
 • vermindering van zweren, wonden, infecties en littekens
 • het ontzuren van het lichaam
 • pigmentatie van het haar (tegen vergrijzing)
 • vermindering van de absorptie van cholesterol
 • darmflora
 • Versteviging, voeding en gladmaken van de huid
 • assisteren bij de behandeling van huidziekten
 • regeneratie en voeding van het gehele organisme

Het effect van de siroop wordt bovendien versterkt door de toevoeging van vitamine C, dexpanthenol en acacia, die, samen met de natuurlijke slijm onderdelen, groot voorstander van regeneratieve en ontzuring van processen. Dankzij de combinatie van bestanddelen die het product heeft een extra oxiderende en verstrakkend effect op ons lichaam. De antibacteriële eigenschappen van de siroop kan worden toegeschreven aan een aantal peptiden, dus het extract kan ook worden gebruikt voor de behandeling met antibiotica tegen infecties van het maagdarmkanaal veroorzaakt door Helicobacter pylori.

Het werkt als een natuurlijk antibioticum en is meer effectief dan geneesmiddelen die het menselijk lichaam laat vaak weerstand. De concentratie van koper-bevattende peptiden in het extract is ongebruikelijk. Ze stimuleren de vorming van collageen, elastine en repareren de weefsels en slijmvliezen, dankzij welke de voorbereiding is perfect voor mensen met dermatologische aandoeningen.

Dit product biedt een natuurlijke extracten die niet schadelijk voor het lichaam, remt de ontwikkeling van de Helicobacter Pylory bacteriële stam en veilig blijft voor beide partijen - met uitzondering van de ongelooflijke eigenschappen voor ons lichaam, het verkrijgen van het slijm van slakken niet kwaad en is volledig veilig voor hen. Slak slijm is geëxtraheerd met behulp van een revolutionaire methode en voldoet aan de verwachtingen van de cosmetische en farmaceutische industrie - die van de behandeling van de maag en de twaalfvingerige darm ziekten naar de perfecte regeneratie van de huid. Het slijm bevat enzymen, eiwitten, aminozuren, oligosacchariden en oplosbare eiwitten die ondersteuning mucosale regeneratie. Deze stof, dankzij de geavanceerde sluis extractie van de slak, vermindert littekens in een oogwenk in esthetische cosmetica. Dankzij de hoge kwaliteit van het slijm, dit ingrediënt is een rijke bron van natuurlijke collageen, elastine, glycolzuur, allantoïne, vitaminen en natuurlijke antibiotica, met een uitstekende biologische beschikbaarheid - wat betekent dat het niet alleen een sterke reparatie-effect op het weefsel, maar ook duidelijk zichtbaar aan de huid - verstevigend, regenererend en glad te maken.

Deze stof heeft vooral helende eigenschappen - het ondersteunt de genezing van wonden, acne laesies en irritaties. Het perfect verstevigt en verzacht de huid gekenmerkt door het verouderingsproces.

Vitamine B5 (pantotheenzuur) die zich in het product in kwestie neemt ook deel aan de regeneratie van de huidcellen en slijmvliezen, en participeert in de productie van antilichamen, die onderdeel zijn van het immuunsysteem, versterkt de eigenschappen van het voedingssupplement. Door het ondersteunen van de pigmentatie van het haar proces, vitamine B5 voorkomt dat het haar grijs.

Pantotheenzuur neemt deel aan transformaties in verband met het beheer van energie in het lichaam, zoals de synthese van vetzuren en oxidatie reacties, dat is vooral van belang voor sporters. Deze vitamine is erg belangrijk voor ons lichaam door de huid regenererende eigenschappen, het is een onderdeel van vele cellen van ons lichaam en heeft een beschermend effect op het hart. Het neemt ook deel aan de synthese van cholesterol, steroïde hormonen (zoals cortisol, testosteron, oestradiol, progesteron), neurotransmitters (serotonine, dopamine) en vitamine A en vitamine D.

Acacia gom, ook wel bekend als arabische gom of senegal gom, is een dikke, lucht-uithardende plantaardige gom, die wordt geproduceerd door de hogere planten, bacteriën en algen.

Wat is arabische gom? (acacia)

Acacia gom (arabisch) die voornamelijk is verkregen uit Senegalese acacia, die plaatsvindt op de westkust van Afrika. Het wordt gebruikt in de geneeskunde vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. Het is een multi-moleculaire koolhydraten, die gedeeltelijk ontbindt in de dikke darm. In de apotheek, arabische gom wordt voornamelijk gebruikt in de productie van beschermende drugs in inflammatoire staten van slijmvliezen en tablets. Het wordt ook gebruikt omdat het de mogelijkheid heeft om te voorkomen dat de neerslag van zware metalen. Het wordt ook gebruikt bij hoest pastilles, siropen en druppels, en heeft de mogelijkheid om te kalmeren de geïrriteerde slijmvliezen. Het wordt ook aanbevolen voor mensen die last hebben van tandvleesontsteking, faryngitis of keelontsteking. Arabische gom is een product waarmee u te ondersteunen processen die verminderen de absorptie van cholesterol vanuit de darmen in het bloed, dus de consumptie wordt aanbevolen aan mensen die worstelen met een verhoogd cholesterol en verder willen ondersteunen in hun behandeling. Bovendien is de consumptie geeft een gevoel van verzadiging, die zeker zal voldoen aan mensen die kampen met overgewicht. Studies tonen aan dat het arabische gom kan ook effect hebben op het versterken van botten en het verhogen van de immuniteit.

Een suppletie van acacia gom zal toestaan dat u te vergeten over de vervelende honger. De voordelen van het gebruik van acacia gom zal ook blijken te zijn zeer belangrijk voor mensen die worstelen met huid problemen of brandwonden. Het wordt ook gebruikt in cosmetica, voornamelijk voor de productie van essentiële oliën en diverse soorten crèmes en maskers. Het wordt gekenmerkt door een verzachtende en hydraterende werking. Zeker, de suppletie zal tevreden zijn met mensen die kampen met huidproblemen.

 

Voedingssupplement

 

Producent: Zarapharm

 

Ingrediënten:

Helix Aspersa Muller slijm 40 mg.

Vitamine B5 0,9 mg

Vitamine C 0,9 mg.

D-fructose 0,1 mg.

Acacia 0,9 mg

Water

 

Netto gewicht: 100 ml

 

Aanbevolen dagelijkse inname: Het is aanbevolen om te consumeren van de aanvulling op een lege maag - 20 minuten voor een maaltijd. De eerste dosering is 10 ml/2x per dag gedurende de eerste 10 dagen. Dan, na 10 dagen, moet de dosering worden verlaagd naar 1x per dag. Effecten zichtbaar, al na de eerste maand van de behandeling. De siroop is verrijkt met een aangename apple geur, zodat de suppletie is niet alleen effectief, maar ook aangenaam.

 

Opslag: Bewaar op kamertemperatuur en op een droge plaats, buiten het bereik van kleine kinderen.

 

Let op: niet meer dan de aanbevolen porties voor consumptie tijdens de dag. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als een substituut (vervangingen) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

 

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten