Kamfer etherische olie - 7 ml

Kamfer etherische olie - 7 ml

BAM05
Out-of-Stock
€ 1,32

Kamferolie heeft antiseptische, desinfecterende en insecticide eigenschappen. U kunt de enkel, onderarm en nek smeren, evenals de blootgestelde of gemakkelijk toegankelijke plaatsen.

 

Kamfer etherische olie

 

Kamferolie heeft antiseptische, desinfecterende en insecticide eigenschappen. U kunt de enkel, onderarm en nek smeren, evenals de blootgestelde of gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Teken kunnen de geur van kamferolie niet verdragen. Kamferolie ontgift en stimuleert het cardiovasculaire systeem. Bovendien wordt het gebruikt ter preventie van reuma en artritis. Kamferolie heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert de zwelling.

 

Bamer

 

Bamer is een Pools bedrijf dat 100% natuurlijke, pure essentiële oliën en parfums aanbiedt. Het is actief op de markt sinds 1993. Het bedrijf voldoet aan de GMP-normen (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en voldoet aan de nieuwste Farmacopee Ph. Eur. en IFRA. Zijn producten hebben een positieve mening van de PHZ (Pools Nationaal Instituut voor Hygiëne).  

Nettogewicht: 7 ml

 

Bewaring: Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.