L-Glutamine 90 porties

L-Glutamine 90 porties

FM24
Laatste items in voorraad
€ 8,21

Voedingssupplement F-GLUTAMINE bevat L-glutaminepoeder.

 

L-glutemine

 

Voedingssupplement F-GLUTAMINE bevat L-glutaminepoeder.

Het product bevat het essentiële aminozuur L-glutamine dat wordt geproduceerd tijdens het fermentatieproces. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of vulstoffen. 100% L-glutamine.

FORMEDS Sp. z oo

FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van zijn producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

 

Voedingssupplement


Ingrediënten:   L-glutemine.

Dagelijkse dosis van 0,7 g bevat (Referentie dagelijkse inname%):

L-glutemine - 700 mg.

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

1. Giet 1 portie (1 afgestreken schep) in een droge kom.

2. Voeg 200 ml water of een andere drank toe en meng.

Opmerking: Bewaar de volgorde voor de bereiding van het mengsel zoals hierboven uitgelegd om het poeder grondig op te lossen. Consumeer één portie per dag tijdens de maaltijd. Schud de container voor het drinken.

Netto gewicht:   63 g. Porties per container: 90.


Opslag:   Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse porties voor de dag niet overschrijden. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.