Quercetine 500TM 500 mg, 100 capsules

Quercetine 500TM 500 mg, 100 capsules

JARR01
Out-of-Stock
€ 29,99

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun doorlaatbaarheid. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect. Het verzacht de effecten van bestraling en vermindert vermoeidheid en stress.

 

Quercetine

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun doorlaatbaarheid. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect. Het verzacht de effecten van bestraling en vermindert vermoeidheid en stress. Quercetine is betrokken bij de regulatie van veel cellulaire processen, zoals celproliferatie en dood. Bovendien heeft quercetine een beschermend effect op vitamine C en E, waardoor ascorbaatoxidatie wordt voorkomen.

Jarrow Formulas

Jarrow Formulas is een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1977 actief is op de Amerikaanse markt. De complete lijn van voedingsproducten van het bedrijf omvat vitamines, mineralen, probiotica, gestandaardiseerde kruidenconcentraten, aminozuren, enzymen en enterale voedingsproducten.

Voedingssupplement

Ingrediënten: quercetine, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gelatine

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Quercetine - 500 mg

Geen tarwe, geen gluten, geen soja, geen zuivelproducten, geen eieren, geen vis / schaaldieren, geen noten.

Vrij van GMO

Geschikt voor vegetariërs / veganisten

Gebruiksadvies: 1 capsule per dag bij een maaltijd

Nettogewicht: 100 capsules

Opslag: niet toegankelijk voor kleine kinderen. Bewaar op een droge plaats, vermijd overmatige hitte.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.