KELP, poeder (227 g)
KELP, poeder (227 g)
KELP, poeder (227 g)
KELP, poeder (227 g)
KELP, poeder (227 g)
KELP, poeder (227 g)

KELP, poeder (227 g)

NOW44
€ 11,73

Kelp is een groot, bladrijk zeewier dat tot de familie van de bruine algen behoort en een uitstekende bron van jodium is, wat essentieel is voor een gezonde schildklierfunctie.

 

KELP


 

Kelp is een groot, bladrijk zeewier dat behoort tot de familie van bruine algen en groeit in ‘bossen’ in de koudere wateren van de oceanen van de wereld. Kelp wordt al eeuwenlang gebruikt als een belangrijk, voedzaam basisingrediënt in de Chinese, Japanse en Koreaanse keuken. Het is ook een uitstekende bron van jodium, waarvan is aangetoond dat het essentieel is voor een gezonde schildklierfunctie.

Nu Foods®

Now Foods® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft vele jaren ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer hoogstaand zijn. gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Biologisch zeewier (Laminaria spp.) (hele plant)

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie:

450 mcg - Jodium 300%*

90 mg - Biologisch zeewier

(Laminaria spp.) (Hele plant)

*RWS Dagelijkse innamewaarde

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 plat maatschepje (90 mg) per dag

Inhoud verpakking: 227 g

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.