Vitamine B2 60 capsules

Vitamine B2 60 capsules

FM35
€ 6,03
Vitamine B2 helpt bij de goede werking van het zenuwstelsel, houdt de huid gezond en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting. Eén capsule bevat 40 mg vitamine B2 (riboflavine) en 273 mg inuline.

 

Bicaps Vitamine B2

Vitamine B2 is essentieel voor de afscheiding van cortisol, een hormoon met ontstekingsremmende eigenschappen.
Vitamine B2 beïnvloedt de productie van neurotransmitters (serotonine, dopamine en aminoboterzuur) en zorgt voor een goede werking van het zenuwstelsel. Het helpt ook de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.


BICAPS B2 bevat een natuurlijke pullulan capsule. Pullulan wordt verkregen door een natuurlijk fermentatieproces. Bij de productie worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt, dus de capsule is geschikt voor vegetariërs en veganisten. De producten bevatten geen kunstmatige vulstoffen, antiklontermiddelen en kleurstoffen, zoals: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, enz.


Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

GEVORMDE Sp. z oo

Het bedrijf FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van haar producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

Voedingssupplement

Ingrediënten: inuline (cichoreiwortel), pullulan (capsuleschil), vitamine B2 (fyboflavine).

Dagelijkse portie - 1 capsule bevat (referentie-inname%):

  • inuline - 273 mg
  • vitamine B2 (riboflavine) - 40 mg (2857%)

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 maal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen .

Netto inhoud: 60 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.