Luteïne 20 mg, 60 capsules

Luteïne 20 mg, 60 capsules

PRT14
Laatste items in voorraad
€ 12,56
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Luteïne is een natuurlijk geel pigment dat in planten voorkomt. Het menselijk lichaam produceert het niet alleen, dus het moet van voedsel worden voorzien.

 

Luteïne

Luteïne is een natuurlijk geel pigment dat in planten voorkomt. Het menselijk lichaam produceert het niet alleen, dus het moet van voedsel worden voorzien. Luteïne en zeaxanthine hopen zich het meest actief op in de lens van het oog en de macula van het oog en hebben daarom een gunstig effect op de ogen. Luteïne en zeaxanthine zijn niet alleen cruciaal voor de gezondheid van het oog, maar zijn ook belangrijke voedingsstoffen die hart- en vaatziekten en beroertes voorkomen.

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van supplementen van het merk Puritan's Pride® zijn van de hoogste kwaliteit. Puritan's Pride®-producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Lutigold ™ Luteïne, zeaxanthine, plantaardige olie, gelatine, glycerine, gele bijenwas, sojalecithine.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Lutigold ™ Luteïne - 20 mg

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volwassenen): Gebruik dagelijks één capsule, bij voorkeur bij een maaltijd.

Nettogewicht: 18 g - 100 capsules

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.