Quercetine 120 capsules (Nutramedix)
Quercetine 120 capsules (Nutramedix)
Quercetine 120 capsules (Nutramedix)
Quercetine 120 capsules (Nutramedix)
Quercetine 120 capsules (Nutramedix)
Quercetine 120 capsules (Nutramedix)

Quercetine 120 capsules (Nutramedix)

CWD53-C
€ 21,51
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1
Quercetine behoort tot een fl avonoidfamilie die bekend staat als fl avanolen die de normale ontgiftingsprocessen van het lichaam die verband houden met antioxiderende activiteit lijken te ondersteunen en in sommige gevallen aan ijzer binden om een gezonde oxidatiestatus te ondersteunen.

 

Quercetine


NutraMedix Quercetine wordt gezuiverd uit de bloemen van Sophora japonica, algemeen bekend als de Japanse pagodeboom. Hoewel het individuele vermogen om quercetine te absorberen kan variëren op basis van factoren die zowel genetisch zijn als gerelateerd aan het darmmicrobioom, wordt de dihydraatvorm in NutraMedix Quercetine over het algemeen als zeer biologisch beschikbaar beschouwd.

Quercetine komt voor in een fl avonoïdenfamilie die bekend staat als fl avanolen die de normale ontgiftingsprocessen van het lichaam die verband houden met antioxidantactiviteit lijken te ondersteunen en in sommige gevallen aan ijzer binden om een ​​gezonde oxidatiestatus te ondersteunen. Sommige onderzoeken suggereren dat flavonolen ook het zinktransport in cellen ondersteunen. Recentelijk zijn deze chemicaliën onderzocht op hoe ze het proces van celdeling en communicatie tussen cellen beïnvloeden, wat kan worden veranderd door normale veroudering. In tegenstelling tot de ondersteuning van antioxidanten, is dit nu een belangrijk onderzoeksgebied naar de gezondheidsondersteunende eigenschappen van flavonoïden.

 

Voedingssupplement


Nutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten: Quercetine (Sophora japonica-bloem), plantaardige capsules, plantaardig magnesiumstearaat.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules): Quercetine (Sophora japonica-bloem) - 500 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Neem eenmaal daags twee capsules na een maaltijd.


Nettogewicht:
120 capsules

Bewaring:
Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid: Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.