Sulforafaan uit broccolikiemen 400 µg, 100...

Sulforafaan uit broccolikiemen 400 µg, 100 capsules

ALI47
€ 7,02
rating Lees de 3 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 3

De hoogste kwaliteit broccolispruiten in poedervorm (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, gestandaardiseerd op 0,4% sulforafaan.

 

Sulforafaan uit broccolikiemen 400 µg

 

Sulforafaan is een organische zwavelverbinding die tot de isothiocyanaten behoort. De natuurlijke bron bestaat uit alle soorten kruisbloemige groenten: kool, spruitjes, boerenkool en bloemkool. Het komt echter het meest voor in broccoli, waar het als een bijzonder waardevol gezondheidsingrediënt wordt beschouwd.

Er wordt aangenomen dat de meeste sulforafaan in broccoli zit, maar alleen de spruiten zijn een echte schatkamer van dit waardevolle ingrediënt. Het sulforafaangehalte in broccolispruiten kan tot 30 keer hoger zijn dan in een volwassen plant! Naast sulforafaan zijn spruiten ook rijk aan veel vitamines (A-, C-, E-, K- en B-vitamines) en micro-elementen (ijzer, fosfor, zink, selenium en mangaan), evenals aan een aantal andere belangrijke voedingsstoffen, zoals co-enzym Q10, carotenoïden of vezels. Om deze reden is het de moeite waard om ze in uw dagelijkse voeding op te nemen.

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. Producten van het merk Aliness bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge mate van opname van actieve stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen worden gebruikt door mensen die een glutenvrij dieet volgen, maar ook door mensen met allergieën en lactose-intolerantie.

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: broccolispruiten in poedervorm (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® gestandaardiseerd op 0,4% sulforafaan, vulstof (microkristallijne cellulose).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): BroccoPhane® broccolispruitpoeder 100 mg, waaronder: sulforafaan 400 µg

 

Aanbevolen dagelijkse inname: 1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Nettogewicht: 100 capsules

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet. Dit product kan niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.