CitroKap 50 ml

CitroKap 50 ml

Flos
FLS07
€ 10,23

CitroKap-extract is afgeleid van grapefruitzaad. Het bevat een hooggeconcentreerd complex van bioflavonoïden en vitamine C.

 

CitroKap

Grapefruitzaadextract

CitroKap-extract is afgeleid van grapefruitzaad. Het bevat een hooggeconcentreerd complex van bioflavonoïden en vitamine C. CitroKap is een volledig natuurlijk product, vrij van bewaarmiddelen en synthetische toevoegingen. Grapefruitzaadextract is een effectief antisepticum dat de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan potentieel schadelijke bacteriën, schimmels, virussen en parasieten remt. Citrokap versterkt het immuunsysteem, handhaaft de fysiologische balans van het lichaam en vertoont antioxiderende eigenschappen.

Flos®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" is een van de toonaangevende farmaceutische bedrijven met kruidenprofiel in Polen, opgericht in 1988. Het productenassortiment omvat gedroogde kruiden, kruidenremedies, voedingssupplementen, kruidencosmetica en medische producten. Het bedrijf voldoet aan de normen van GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice.)

Voedingssupplement

Ingrediënten: Glycerine grapefruitzaadextract 84% (glycerine plant - drager), water, Vitamine C 300 mg / 100 ml (antioxidant) Het product bevat 800 mg bioflavonoïden per 100 ml.

Nettogewicht: 50 ml

Aanbevolen dagelijkse inname: 15 druppels opgelost in 200 ml vloeistof (bij voorkeur vruchtensap, muntthee of water) driemaal daags (dosis aanbevolen voor consumptie gedurende de dag).

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen doseringen voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product is gecontra-indiceerd voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Mensen die allergisch zijn voor citrusvruchten kunnen allergische reacties krijgen na consumptie van het product.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.