Kruidnagel etherische olie - 7 ml

Kruidnagel etherische olie - 7 ml

BAM04
€ 1,32
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Kruidnagelolie heeft antiseptische eigenschappen en wordt aangebracht bij het bijten of steken van insecten, inclusief teken. Teken kunnen de geur van kruidnagelolie niet verdragen.

 

Kruidnagel etherische olie - 7 ml

 

Kruidnagelolie heeft antiseptische eigenschappen en wordt aangebracht bij het bijten of steken van insecten, inclusief teken. Teken kunnen de geur van kruidnagelolie niet verdragen. U kunt de enkel, onderarm en nek smeren, evenals de blootgestelde of gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Bovendien verlicht het hoofdpijn en heeft het ontspannende eigenschappen.

 

Bamer

 

Bamer is een Pools bedrijf dat 100% natuurlijke, pure essentiële oliën en parfums aanbiedt. Het is actief op de markt sinds 1993. Het bedrijf voldoet aan de GMP-normen (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en voldoet aan de nieuwste Farmacopee Ph. Eur. en IFRA. Zijn producten hebben een positieve mening van de PHZ (Pools Nationaal Instituut voor Hygiëne).

 

Nettogewicht: 7 ml

 

Bewaring: Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
rating 10
2020-12-25
Tomasz
rating 10
2020-10-06
jorge

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.