• Nieuw
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml
Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml

Vloeistof D-3 & MK-7, 30 ml

NOW81
Laatste items in voorraad
€ 20,88

Liquid D-3 & MK-7 van Now Foods is een hoogwaardig voedingssupplement dat de gezondheid van de botten en de bloedsomloop ondersteunt.

 

Vloeistof D-3 en MK-7

D-3 en MK-7 vloeistof van Now Foods combineren vitamine D-3 en K-2, twee voedingsstoffen die uitgebreid zijn onderzocht vanwege hun rol in de bot-, tand- en cardiovasculaire gezondheid. Vitamine D-3 werkt samen met calcium om de gezondheid van de botten te ondersteunen, maar is ook belangrijk voor de gezondheid van het immuunsysteem. MenaQ7® MK-7 is een unieke, sojavrije, biologisch beschikbare vorm van vitamine K-2 die een sleutelrol speelt in de arteriële gezondheid door zijn vermogen om een goed calciummetabolisme in bloedvaten en slagaders te ondersteunen. Vitamine K-2 is ook belangrijk voor de vorming van sterke, gezonde botten.

 

Nu Foods®

Now Foods®, opgericht in 1948, geldt als een gerenommeerd Amerikaans merk in de voedingssupplementenindustrie. Met hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit houdt NOW Foods® zich aan de Good Manufacturing Practice (GMP)-normen, waardoor hun producten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles voor het welzijn van hun klanten.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Vitamine D3 (als cholecalciferol) (uit lanoline), Vitamine K2 (als Menaquinone-7) (MK-7) (MenaQ7®) (uit kikkererwten), middellange keten triglyceriden (MCT) olie, zonnebloemolie, saffloerolie, vitamine E-vrije soja-, pepermuntolie en rozemarijnextract.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (5 druppels):

62,5 mcg - Vitamine D3 (als cholecalciferol) (uit lanoline) (2500 IE) 313%*

100 mcg - Vitamine K2 (als Menaquinone-7) (MK-7) (MenaQ7®) (uit kikkererwten)

*RWS - Referentie-inname (dagelijks)

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Schudden voor gebruik. Neem 5 druppels per dag, direct of in uw favoriete drankje. Het is het beste om het in te nemen bij een maaltijd die vet bevat.

Inhoud verpakking: 30 ml

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.


Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Gemaakt in de VS volgens GMP-normen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.