• Nieuw
Omega-3, 100 capsules
Omega-3, 100 capsules
Omega-3, 100 capsules
Omega-3, 100 capsules
Omega-3, 100 capsules
Omega-3, 100 capsules

Omega-3, 100 capsules

NOW87
€ 7,51

Omega-3 meervoudig onverzadigde zuren zijn niet alleen een energiebron, maar zijn betrokken bij veel belangrijke lichaamsprocessen.

 

Omega-3

Omega-3 meervoudig onverzadigde zuren zijn niet alleen een energiebron, maar zijn betrokken bij veel belangrijke lichaamsprocessen. Ze zijn vooral rijk aan EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Bekend om zijn gunstige effect op het cardiovasculaire systeem. Ze helpen het triglyceridengehalte in het bloed te verlagen en de bloeddruk te reguleren, de elasticiteit van de bloedvaten te verbeteren en het risico op bloedstolsels te verminderen.

 

Omega-3 vetzuren:

 

  • bevatten EPA (180 mg) en DHA (120 mg)
  • zijn cholesterolvrij
  • zijn vrij van PCB (polychloorbifenylen) en dioxineverontreiniging

Dit visolieconcentraat wordt vervaardigd onder strikte kwaliteitscontrolenormen. Het wordt getest op potentieel schadelijke niveaus van verontreinigende stoffen zoals PCB's, dioxines, kwik en andere zware metalen.

 

Nu Foods®

Now Foods®, opgericht in 1948, geldt als een gerenommeerd Amerikaans merk in de voedingssupplementenindustrie. Met hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit houdt NOW Foods® zich aan de Good Manufacturing Practice (GMP)-normen, waardoor hun producten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles voor het welzijn van hun klanten.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Visolie, Gelatine (capsule-ingrediënt), glycerine (capsule-ingrediënt), water (capsule-ingrediënt), vitamine E verkregen uit soja, olie verkregen uit vis (sardines, makreel, ansjovis).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules):

1,34 mg - Vitamine E (natuurlijk D-alfa-tocoferol) (13%*)

2000 mg - natuurlijk visolieconcentraat

680 mg - OMEGA 3 meervoudig onverzadigde zuren waaronder:

360 mg - EPA-zuren

240 mg - DHA-zuren

*RWS – Referentie-inname (dagelijks)

Aanbevolen dagelijkse inname: Neem 1-2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd.

Pakketinhoud: 100 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.


Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Gemaakt in de VS volgens GMP-normen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.