• Nieuw
C-1000 Zinkimmuun, 90 capsules
C-1000 Zinkimmuun, 90 capsules
C-1000 Zinkimmuun, 90 capsules
C-1000 Zinkimmuun, 90 capsules

C-1000 Zinkimmuun, 90 capsules

NOW71
Laatste items in voorraad
€ 11,50

C-1000 Zinc Immune is een voedingssupplement ontwikkeld om de werking van het immuunsysteem te ondersteunen.

 

C-1000 Zink-immuun

 

C-1000 Zinc Immune van Now Foods is een hoogwaardig, volledig natuurlijk voedingssupplement ontwikkeld om de werking van het immuunsysteem te ondersteunen. Het voedingssupplement bevat een mix van vitamine C, zink en bioflavonoïden die een betere werking van het immuunsysteem en de algehele gezondheid ondersteunen.

 

- Vitamine C is een essentiële voedingsstof die bijdraagt aan de groei, ontwikkeling en reparatie van verschillende weefsels in het lichaam. Het is een antioxidant die cellen helpt beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Vitamine C speelt ook een cruciale rol bij het ondersteunen van de immuunfunctie door de productie van witte bloedcellen te helpen stimuleren.

- Zink is een mineraal dat nodig is om de immuunfunctie, wondgenezing en DNA-synthese te ondersteunen. Het werkt als een antioxidant en helpt een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Zink speelt ook een rol bij het ondersteunen van de cognitieve functie en stemmingsregulatie.

- Een complex van citrusbioflavonoïden dat voorkomt in citrusvruchten zoals sinaasappels en grapefruits. Bioflavonoïden zijn antioxidanten die cellen helpen beschermen tegen schade. Ze helpen ook de immuunfunctie te ondersteunen door de activiteit van witte bloedcellen te verhogen.

Het product is vegetarisch vriendelijk, non-GMO en glutenvrij.

 

Nu Foods®

Now Foods® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft vele jaren ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer hoogstaand zijn. gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: C-1000 Zinc Immune by Now Foods bevat een gepatenteerde mix van vitamine C, zink en bioflavonoïden. Hypromellose (cellulosecapsule), hydroxypropylcellulose, stearinezuur (plantaardige bron) en siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):

1g - Vitamine C (1000mg)

15 mg - Zink

Aanbevolen dagelijkse inname: 1 capsule per dag bij een maaltijd.

Inhoud verpakking: 90 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Gemaakt in de VS volgens GMP-normen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.