Genezing van de ziekte van Lyme Co-infecties - Stephen Buhner

Genezing van de ziekte van Lyme Co-infecties - Stephen Buhner

BK04
€ 21,70

Genezing van de ziekte van Lyme Co-infecties: complementaire en holistische behandelingen voor Bartonella en Mycoplasma

 

Genezing van de ziekte van Lyme Co-infecties: complementaire en holistische behandelingen voor Bartonella en Mycoplasma

Een gids voor de natuurlijke behandeling van twee van de meest voorkomende en schadelijke co-infecties van de ziekte van Lyme - Bartonella en Mycoplasma• onthult hoe deze aandoeningen vaak niet gediagnosticeerd worden, de behandeling van Lyme compliceren en tal van symptomen veroorzaken - van artritis tot ernstige hersenstoornissen


• Schetst natuurlijke behandelingen voor beide infecties, met kruiden en supplementen voor specifieke symptomen en om overreacties van het immuunsysteem tegen te gaan• Bespreekt het nieuwste wetenschappelijke onderzoek naar Bartonella en Mycoplasma co-infecties en hoe behandeling met antibiotica vaak niet effectief isElk jaar schatten Harvard-onderzoekers dat er bijna 250.000 nieuwe Lyme-infecties zijn - waarvan slechts 10 procent nauwkeurig zal worden gediagnosticeerd. Een van de grootste factoren bij een verkeerde diagnose van Lyme is de aanwezigheid van andere door teken overgedragen infecties, die de symptomen van de ziekte van Lyme maskeren of verergeren en de behandeling bemoeilijken. Twee van de meest voorkomende en schadelijke Lyme-co-infecties zijn Bartonella en Mycoplasma. Bijna 35 miljoen mensen in de Verenigde Staten zijn asymptomatisch besmet met elk van deze ziekteverwekkers, en ten minste 10 procent zal elk jaar symptomatisch worden - met symptomen die variëren van artritis tot ernstige hersenstoornissen.Stephen Buhner distilleert honderden peer-reviewed tijdschriftartikelen over het laatste wetenschappelijke onderzoek naar Bartonella, Mycoplasma en de ziekte van Lyme, en onderzoekt de complexe synergie tussen deze infecties en onthult hoe ze alle drie niet gediagnosticeerd kunnen worden of weer kunnen opduiken na een antibioticabehandeling. Hij legt uit hoe deze co-infecties cytokine-cascades in het lichaam creëren - in wezen het immuunsysteem in een overdreven, ongecontroleerde reactie sturen op vrijwel dezelfde manier als reumatoïde artritis of kanker. Door effectieve natuurlijke holistische methoden uit te werken rond kruiden en supplementen, zoals het systemische antibacteriële kruid Sida acuta , dat bloedcellen beschermt tegen binnendringende organismen, onthult hij hoe specifieke symptomen kunnen worden behandeld, de cytokinecascades kunnen worden onderbroken en het immuunsysteem evenwicht en aanvulling op lopende behandelingen van de ziekte van Lyme.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.