Zioła przeciwwirusowe - Stephen Harrod Buhner

Zioła przeciwwirusowe - Stephen Harrod Buhner

BK12
€ 19,76

Virussen zijn uiterst slim. Ondergaan snelle mutaties en resistent worden tegen medicijnen gebruikt in de wetenschappelijke geneeskunde.

 

Virussen zijn uiterst slim. Ondergaan snelle mutaties en resistent worden tegen medicijnen gebruikt in de wetenschappelijke geneeskunde. Infecties zoals SARS (acute respiratory distress syndrome) ziekte West-Nijl of Knokkelkoorts, al zijn een probleem in de wereld. Sneller verspreiden dan zijn we in staat tot het ontwikkelen van een effectieve geneesmiddelen die kunnen om ze te bestrijden. Elk jaar komen er nieuwe stammen van het influenzavirus, poddające vraagtekens bij de effectiviteit van vaccins.
Dus het bouwen van uw immuniteit en te beschermen dankzij de kruiden specyfikom breed spectrum. Desmond Morrison, Stephen Buhner plant staat voor de grootste efficiëntie in de strijd tegen de hardnekkige aan medicijnen en virale infecties, de effectiviteit van die bevestigd is door klinische studies. De auteur geeft een gedetailleerde handleiding van de bereiding en het gebruik van kruiden geneesmiddelen voor de behandeling van de meest voorkomende infecties en het immuunsysteem te versterken in een veilige en natuurlijke manier.

Desmond Morrison, Stephen Buhner, in elk van zijn boek, geeft nieuwe manieren van denken, dat is een reactie op de toenemende medische dogmatisme en de onzekerheid van onze tijd. Van ons allemaal verstandig en open wetenschapper. Stephen bewijst waardig de titel.
– Matthew wood, MS, kruidengeneeskunde

Dit boek toont alternatieve oplossingen die levens redden als het niet anders kan...
– Laurie, Weinig, PhD, ND, Decaan van de Traditionele Chinese Geneeskunde op Nationaal College van Natuurlijke Geneeskunde;

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.