Rozewortel (Rhodiola rosea), 500 mg, 60...

Rozewortel (Rhodiola rosea), 500 mg, 60 plantaardige capsules

Now Foods
NOW17
€ 24,41

Nu bevat Rhodiola gestandaardiseerd rozenwortelextract (Rhodiola rosea). Rozenwortel is een lokale plant in de Arctische en Alpenregio's van Europa, Azië en Amerika.Gemeenschappelijke naam: Sedum rosea, Sedum roseum

 

Rhodiola

Nu bevat Rhodiola gestandaardiseerd rozenwortelextract (Rhodiola rosea). Rozenwortel is een lokale plant in de Arctische en Alpenregio's van Europa, Azië en Amerika. Rhodiola rosea draagt bij aan het behoud van een goede bloedsomloop in verband met de efficiëntie van mentaal werk, het reactievermogen en optimale cognitieve activiteit. Het ondersteunt de conditie en efficiëntie bij duursporten. Biedt bescherming bij fysieke belasting. Het stimuleert het zenuwstelsel en heeft een gunstig effect bij vermoeidheid, slaapstoornissen en gebrek aan eetlust. Het stimuleert de waarneming, houdt de geest actief en werkt efficiënt. Het beschermt tegen stress en hoge bloeddruk, wat een positief effect heeft op het cardiovasculaire systeem.

 

Nu Foods®

Now Foods ® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft jarenlange ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

 

Supplementfeiten: 1 capsule - 500 mg extract

Ingrediënten: Rhodiola rosea wortelextract (DER 5: 1, 3% rosavine, 1% salidroside);

capsulemateriaal: cellulosederivaten; vulstof: microkristallijne cellulose; antiklontermiddel; magnesiumzouten van vetzuren; amorf silica.

Aanbevolen dagelijkse inname: 1 capsule per dag op een lege maag.

Netto gewicht: 60 vegetarische capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.