Vitamine C MAX (60 porties)

Vitamine C MAX (60 porties)

FM18
€ 6,74
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Voedingssupplement F-VIT C MAX bevat vitamine C, vitamine D3 en zink (citraat) in poedervorm. Levorotatory Vitamine C in poedervorm wordt gekenmerkt door een zeer hoog absorptievermogen.

 

Vitamine C MAX

 

 

Voedingssupplement F-VIT C MAX bevat vitamine C, vitamine D3 en zink (citraat) in poedervorm. Levorotatory Vitamine C in poedervorm wordt gekenmerkt door een zeer hoog absorptievermogen. Vitamine C ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Het helpt ook om een normaal energiemetabolisme te behouden en vermindert vermoeidheid en moeheid. Vitamine D helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden. Het draagt bij aan de juiste opname en gebruik van calcium en het handhaven van het juiste niveau in het bloed. Bovendien ondersteunt vitamine D de werking van het spierstelsel en het immuunsysteem. Zink is een van de belangrijkste micronutriënten die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Het ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem door deel te nemen aan de ontwikkeling van T-cellen.

F-VIT C MAX wordt geproduceerd uit niet-genetisch gemodificeerde (niet-GM) grondstoffen. Voedingssupplement F-VIT C MAX bevat geen vulstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

Het bedrijf FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van zijn producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

 

Ingrediënten:   Vitamine C (L-ascorbinezuur) zink (zinkcitraat), vitamine D (cholecalciferol).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 g) (referentie dagelijkse inname%):

Vitamine C - 1000 mg (1250%)

Vitamine D-1000 IU / 25 μg (500%)

zinkcitraat - 32 mg, inclusief 10 mg zink (100%).

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Voeg 1 portie (1 lepel) toe aan een kopje met 200 ml water of een andere drank en roer. Neem 1 keer per dag tijdens een maaltijd.

Netto gewicht:   61,92 g. Porties per container: 60

Opslag:   Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.