Vitamine B12 met folaat - Aardbeiensmaak, 250...

Vitamine B12 met folaat - Aardbeiensmaak, 250 zuigtabletten

SWA54
€ 17,83

Vitamine B12 zuigtabletten met foliumzuur zijn een voedingssupplement dat de tekorten van de dagelijkse voeding aanvult.

 

Vitamine B12 met folaat - Aardbeiensmaak,

Vitamine B12 zuigtabletten met foliumzuur zijn een voedingssupplement dat de tekorten van de dagelijkse voeding aanvult.

Cyanocobalamine, dwz vitamine B12, neemt deel aan de hematopoëse, voornamelijk bij de productie van rode bloedcellen en de aanmaak van genetisch materiaal (DNA- en RNA-synthese). Bovendien neemt het deel aan het metabolisme van vetten en koolhydraten. Het ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en neemt deel aan het metabolisme van purines en pyrimidines.

Voorkomt pernicieuze anemie. Het neemt deel aan de transformatie van foliumzuur in biologisch actief tetrahydrofolaat.

Foliumzuur is noodzakelijk voor de goede ontwikkeling en werking van het zenuwstelsel.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Vitamine B12 als cyanocobalamine, foliumzuur, sorbitol, mannitol, microkristallijne cellulose (plantaardige vezels), croscarmellosenatrium, hydroxypropylmethylcellulose, natuurlijke aardbeiensmaak, magnesiumstearaat, silica.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1/2 zuigtabletten):


500mcg - Vitamine B12 als cyanocobalamine

200mcg - Foliumzuur



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1/2 plaats de dagtabletten onder uw tong totdat ze oplossen.

Inhoud verpakking: 250 zuigtabletten

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.