Vitamine K2 200mcg, 30 capsules
Vitamine K2 200mcg, 30 capsules
Vitamine K2 200mcg, 30 capsules
Vitamine K2 200mcg, 30 capsules

Vitamine K2 200mcg, 30 capsules

SWA49
€ 12,20

Vitamine K2 is noodzakelijk voor de bloedstollingsprocessen, het behoud van gezonde botten en het voorkomen van de vorming van atherosclerotische plaques.

 

Vitamine K2

Vitamine K is eigenlijk een groep van verschillende verwante verbindingen, verdeeld in twee hoofdtypen: K1 en K2. Van de dertien verschillende geïdentificeerde subtypes van vitamine K2 is menaquinon-7 veelbelovend gebleken voor de botsterkte en de cardiovasculaire gezondheid dankzij zijn rol bij het reguleren van het calciumtransport. K2 helpt bij het activeren van eiwitten die regelen waar calcium het lichaam binnenkomt. Deze ondersteuning voor een goede calciumopslag betekent dat dit essentiële mineraal naar de botten en uit de slagaders wordt geleid, waardoor de gezondheid van het skelet en de bloedsomloop wordt bevorderd.

Vitamine K2 beïnvloedt:

  • gezondheid van de botten en een goede calciumopslag
  • neemt deel aan bloedstollingsprocessen
  • ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid en arteriële elasticiteit
  • helpt bij het handhaven van een gezond bloedsuikermetabolisme en lipidenniveaus
  • kan de gezonde en positieve stemming van vrouwen ondersteunen

Menaquinon is de biologisch meest actieve vorm van K2 in de menselijke fysiologie. Het wordt aangetroffen in veel voedingsmiddelen, waaronder oude kazen, lever en eieren, maar verreweg de rijkste bron is natto, een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Swanson Maximale sterkte Vitamine K2 is een supplement met de hoogste concentratie natto, uitsluitend gemaakt van niet-GMO-soja. Wij leveren deze vetoplosbare vitamine in gelcapsules op basis van zonnebloemolie voor een optimale opname.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Vitamine K2 [menaquinon-7 uit Natto (gefermenteerde sojabonen), zonnebloemolie, gelatine, glycerine, dibasisch calciumfosfaat, bijenwas, gezuiverd water, zonnebloemlecithine, karamelkleur.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


200mcg - Vitamine K2 [menaquinon-7 van Natto (gefermenteerde soja)]



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag.

Inhoud verpakking: 3 0 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Product added to wishlist
Product added to compare.