Zwarte komijnzaad (Nigella sativa) (100 g)

Zwarte komijnzaad (Nigella sativa) (100 g)

AST07
Out-of-Stock
€ 1,86

Zwarte komijn heeft sterke antimicrobiële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen. Het gebruik van mee-eter remt de groei van ziekteverwekkers, waaronder Candida-schimmels.

 

Zwarte komijn

Lat. zwarte komijn

Zwarte komijnzaad bevat meer dan 100 actieve stoffen die het immuunsysteem versterken door de synthese van interferon te stimuleren of het aantal lymfocyten en macrofagen te verhogen. Zwarte komijn heeft sterke antimicrobiële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen. Het gebruik van mee-eter remt de groei van ziekteverwekkers, waaronder Candida-schimmels. Zwart sperma ondersteunt de stofwisseling en kalmeert het centrale zenuwstelsel. Ze ondersteunen ook de maag en de lever. Het roosteren van zaden verbetert de smaak en maakt de zaden geschikt voor consumptie.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron is een Poolse distributeur van kruidenproducten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op de Poolse markt. De grondstoffen voor haar producten kwamen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Veel van de kruiden in hun aanbod zijn wildgemaakt.

Ingrediënten:   100% geroosterde zwarte komijnzaadjes

Netto gewicht:   100 g

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.