Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
€ 25,34

Lactibiane Immuno ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem. Het is een speciaal geselecteerd probioticum dat de afweer van het lichaam en de darmbarrière versterkt.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem. Het is een speciaal geselecteerd probioticum dat de afweer van het lichaam en de darmbarrière versterkt. De aanwezigheid van alle componenten die elkaar aanvullen, zorgt ervoor dat het lichaam op vele niveaus van verdedigingsmechanismen kan inwerken en deze effectief kan versterken.

Lactibiane Immuno bevat een mengsel van melkzuurbacteriën van de volgende microbiële stammen: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Aanbevolen voor suppletie bij:

  •         immunodeficiënties,
  •         terugkerende infecties,
  •         preventie van orale infecties.

PilJe

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt uitsluitend producten van natuurlijke oorsprong aan in doses die overeenkomen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt door een optimale assimilatie van het maag-darmkanaal.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: melkzuurbacteriën: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, vitamine C en D3, vulstof: fructo-oligosacchariden, cichorei-inuline, microkristallijne cellulose, lactose, melkeiwitten, antiklontermiddel: magnesiumsteraat, zoetstof: munt .

Gemiddelde waarden op 1 tablet
melkzuurbacteriën 2,10 9 kve

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 zuigtablet per dag. Neem het niet bij een maaltijd in.

Netto-inhoud: 19 g - 30 zuigtabletten

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Waarschuwing: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 6 jaar.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.