• -25%
Peterselie Nutramedix 30 ml
Peterselie Nutramedix 30 ml
Peterselie Nutramedix 30 ml
Peterselie Nutramedix 30 ml
Peterselie Nutramedix 30 ml
Peterselie Nutramedix 30 ml

Peterselie Nutramedix 30 ml

CWD11-30
€ 17,26 € 23,02 -25%

Parsley Detox is een extract van peterselieblaadjes (Lat. Petroselinum crispum).   Peterselie Detox reinigt het lichaam van gifstoffen en biotoxines, ontgift de lever, nieren, lymfestelsel en intercellulaire ruimtes.

 

Peterselie Detox
Parsley Detox is een extract van peterselieblaadjes (Lat. Petroselinum crispum).   Peterselie Detox reinigt het lichaam van gifstoffen en biotoxines, ontgift de lever, nieren, lymfestelsel en intercellulaire ruimtes. Peterselie Detox zuivert ook het bloed en vermindert de Herx-reactie.   Bovendien vult het de tekorten aan calcium, ijzer, thiamine, riboflavine, caroteen, vitamine A en vitamine C aan. Peterselie Detox   is opgenomen in het Cowden-ondersteuningsprogramma en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten uit het Cowden-protocol.VoedingssupplementNutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.

Ingrediënten:   Peterselieblad-extract (Petroselinum crispum), mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik:   Giet 10 druppels (0,5 ml) in 120 ml water en wacht een minuut met drinken.   Het kan indien nodig meerdere keren per dag worden ingenomen.   Schud de fles voor gebruik.   Als u een Herx-reactie ervaart, neem dan gemiddeld elke 10 minuten 10 druppels Parsley Detox gedurende 1-2 uur.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.