Kurkuma (Curcumae longae) poeder (100 g)

Kurkuma (Curcumae longae) poeder (100 g)

Flos
FLS03
€ 0,98
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Kurkuma heeft sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Bovendien heeft het ontstekingsremmende, antioxiderende, reinigende, diuretische, hepatoprotectieve, antikanker- en antimutagene eigenschappen.

 

Kurkuma

Lat. Curcumae longae

 

Kurkuma heeft sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Bovendien heeft het ontstekingsremmende, antioxiderende, reinigende, diuretische, hepatoprotectieve, antikanker- en antimutagene eigenschappen. Dr. Rozanski beveelt het gebruik van de wortelstok van kurkuma aan in zijn protocol voor de behandeling van de ziekte van Lyme vanwege het hoge gehalte aan fytonciden dat het bevat.

 

Flos ®

 

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" is een van de toonaangevende farmaceutische bedrijven met kruidenprofiel in Polen, opgericht in 1988. Het assortiment omvat onder meer gedroogde kruiden, kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen, kruidencosmetica en medische producten. Het bedrijf voldoet aan de normen van GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice).

 

Ingrediënten: Curcumae longae, wortelstok

 

Nettogewicht: 100 gram

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

 

 

Nieuw
OK
rating 10
2023-01-10
AIDAS
PERFECT

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.