Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
€ 34,64

Takuna Microbial Defense is een extract uit de bast van Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense heeft zeer sterke antimicrobiële en antivirale eigenschappen. Het extract is vooral effectief tegen de virussen Epstein Barr, Cytomegalovirus en Herpes zoster.

 

Takuna Microbial DefenseTakuna Microbial Defense is een extract uit de bast van Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense heeft zeer sterke antimicrobiële en antivirale eigenschappen. Het extract is vooral effectief tegen de virussen Epstein Barr, Cytomegalovirus en Herpes zoster. Takuna vertoont ook schimmelwerende eigenschappen. Het verzwakt de symptomen die de infectie vergezellen. Takuna Microbial is opgenomen in het Cowden-ondersteuningsprogramma en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten uit het Cowden-protocol.

Voedingssupplement


Nutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten: Cecropia strigosa schors extract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Giet 1-30 druppels in 120 ml water en wacht een minuut met drinken. Begin met 1 druppel 2 keer per dag (30 min voor de maaltijd) en verhoog geleidelijk de inname. Schud de fles voor gebruik.

Nettogewicht: 30 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.