Enula Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30

Nieuw product

Enula Microbial Defense is een unieke mix van extracten van drie planten: Elecampane, Jalapa en Blood Wiss.   Enula heeft ontstekingsremmende eigenschappen en een breed spectrum van antimicrobiële, antivirale, antivirale en antibacteriële effecten.

Meer details

31,73€

Meer informatie

Enula
 Enula Microbial Defense is een unieke mix van is een gepatenteerde mix van de extracten van twee planten: Elecampane (Inula helenium) en Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.

Voedingssupplement


Ingrediënten:   Oman's geweldige extract, Jalapa-extract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   30 druppels toevoegen aan 120 ml water, wacht een minuut en eet. Begin met 1 druppel 2x per dag (30 min voor het eten) en verhoog geleidelijk een portie. Schudden voor gebruik.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten