Spirulina 400 mg, 350 tabletten

Spirulina 400 mg, 350 tabletten

NVT21
€ 9,07
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2
Spirulina is een van 's werelds meest geconcentreerde bronnen van functionele voedingsstoffen en biedt gezondheidsvoordelen voor bijna elk orgaan in uw lichaam.

 

Spirulina Bio

 

Spirulina is een van 's werelds meest geconcentreerde bronnen van functionele voedingsstoffen en biedt gezondheidsvoordelen voor bijna elk orgaan in uw lichaam. Het is rijk aan chlorofyl, bètacaroteen, proteïne, ijzer en levert gemakkelijk verteerbare aminozuren. Dit superfood wordt gekweekt in mineraalrijk water en bevat een schat aan antioxidanten, immuniteitsverhogende en ontstekingsremmende voordelen.

 

Natvita

NAT Sp. z oo is een bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige voeding en natuurlijke voedingssupplementen onder het merk NatVita. NatVita-producten zijn afkomstig van biologische landbouw van over de hele wereld. De aangeboden producten zijn gemarkeerd met het BIO-certificaat en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen als gevolg van natuurlijke oorsprong.

 

Voedingssupplementen

 

Ingrediënten: 100% Bio spirulina (Arthrospira platensis)

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 5 tabletten, 3 keer per dag. Met water drinken.

 

Nettogewicht: 140 g - 350 tabletten

 

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

 

Nieuw
Calidad alta
rating 10
2023-08-03
Yo
Muy bien envasado y de fácil absorción
SP 400 mg
rating 10
2023-07-28
Sylva
Bon fortifiant

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.