Quercetine hoge potentie 475 mg, 60 capsules
Quercetine hoge potentie 475 mg, 60 capsules
Quercetine hoge potentie 475 mg, 60 capsules
Quercetine hoge potentie 475 mg, 60 capsules

Quercetine hoge potentie 475 mg, 60 capsules

SWA17
€ 27,67

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun doorlaatbaarheid. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect.

 

Quercetine

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun doorlaatbaarheid. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect. Het verzacht de effecten van bestraling en vermindert vermoeidheid en stress. Quercetine is betrokken bij de regulatie van veel cellulaire processen, zoals celproliferatie en dood. Bovendien heeft quercetine een beschermend effect op vitamine C en E, waardoor ascorbaatoxidatie wordt voorkomen.

 

Swanson ®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecatalogusverkoper in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Quercetine, gelatine (capsulehuls), rijstmeel, magnesiumstearaat en / of silica (antiklontermiddelen)

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Quercetine (quercetine dihydraat) - 475 mg

Aanbevolen dagelijkse inname: één capsule per dag

Nettogewicht: 44 g - 60 capsules

Opslag: Bewaar op een droge plaats, vermijd overmatige hitte. Niet gebruiken als de pakking onder de plug beschadigd is of ontbreekt. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.