Vitamine E 400IU gemengde tocoferolen - 100 capsules

Vitamine E 400IU gemengde tocoferolen - 100 capsules

SWA14
€ 10,23

Vitamine E als een mengsel van tocoferolen is de best opneembare vorm van vitamine E. Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren.

 

Vitamine E 400IU gemengde tocoferolen


Vitamine E gemengde tocoferolen is de best opneembare vorm van vitamine E. Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren. Bovendien voorkomt het voortijdige afbraak van erytrocyten en is het betrokken bij het transport van zuurstof door de rode bloedcellen naar alle cellen van het lichaam. Vitamine E heeft een direct effect op de spierprestaties. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, verhoogt de cellulaire respons en verbetert de functie van T-lymfocyten.


Swanson ®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecatalogusverkoper in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

VoedingssupplementIngrediënten: Vitamine E (D-alfa-tocoferol en tocoferolmengsel: bèta-tocoferol, delta-tocoferol en gamma-tocoferol), capsulehuls: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, vegetarische en sojaolie, gezuiverd water.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsules): Vitamine E (D-alfa-tocoferol en tocoferol-mix: bèta-tocoferol, delta-tocoferol en gamma-tocoferol) - 267 mg alfa-tocoferol-equivalent

Aanbevolen dagelijkse inname: Eén capsule per dag tijdens een maaltijd.

Nettogewicht: 58 g - 100 capsules


Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse porties voor de dag niet overschrijden. Vitamine E 400IU kan niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.