• Nieuw
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg...
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg...
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg...
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg aminozuren, 240 capsules
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg aminozuren, 240 capsules
Arginine 500 mg en citrulline 250 mg aminozuren, 240 capsules

Arginine 500 mg en citrulline 250 mg aminozuren, 240 capsules

NOW64
Laatste items in voorraad
€ 34,96

De Arginine- en Citrulline-capsules van NOW Foods combineren twee belangrijke aminozuren om het eiwitmetabolisme te ondersteunen en het spierweefsel te helpen behouden. Deze geweldige combinatie ondersteunt gezonde functies van de bloedsomloop en het immuunsysteem, waardoor het een waardevol supplement is voor mensen die een evenwichtige levensstijl willen bevorderen.

 

Arginine 500 mg en citrulline 250 mg aminozuren




De Arginine- en Citrulline-capsules van NOW Foods combineren twee belangrijke aminozuren om het eiwitmetabolisme te ondersteunen en het spierweefsel te helpen behouden. Deze combinatie ondersteunt gezonde functies van de bloedsomloop en het immuunsysteem, waardoor het een waardevol supplement is voor personen die een evenwichtige levensstijl willen bevorderen.


Nu Foods®

Now Foods®, opgericht in 1948, staat als een gerenommeerd Amerikaans merk in de voedingssupplementenindustrie. Met hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit houdt NOW Foods® zich aan de Good Manufacturing Practice (GMP)-normen, waardoor hun producten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles voor het welzijn van hun klanten.

Voedingssupplement

Ingrediënten: L-Arginine (vrije vorm), L-Citrulline (vrije vorm), Hypromellose (cellulosecapsule), stearinezuur (plantaardige bron) en siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):

500 mg - L-Arginine (vrije vorm)

250 mg - L-Citrulline (vrije vorm)

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volwassenen): Neem voor volwassenen 2 maal daags 1 capsule, bij voorkeur met sap of water op een lege maag, of zoals voorgeschreven door uw arts of therapeut.


Inhoud verpakking: 240 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Raadpleeg uw zorgverlener als u een bestaande medische aandoening heeft of voorgeschreven medicijnen gebruikt voordat u dit product gebruikt. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Dit supplement is niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde voeding en dient uitsluitend als aanvulling daarop te worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.