Keratine 50 mg, 60 capsules

Keratine 50 mg, 60 capsules

SWA50
€ 7,74

Keratines zijn een groep taaie, vezelachtige eiwitten die helpen gezonde gewrichten te behouden en huid, haar en nagels te ondersteunen.

 

Keratine 50 mg

Keratines zijn een groep taaie, vezelachtige eiwitten die helpen gezonde gewrichten te behouden en huid, haar en nagels te ondersteunen. Keratines bieden een uitzonderlijk hoog gehalte aan het aminozuur cysteïne, dat zelf een overvloedige bron is van zwavelmoleculen die het kraakbeenweefsel voeden en versterken. Wanneer zwavelmoleculen uit cysteïne zich aan elkaar hechten, vormen ze zeer sterke bindingen die "cysteïnebruggen" worden genoemd. Deze bruggen bieden belangrijke ondersteuning voor gewichtdragende gewrichten. Swanson Premium Brand® Keratine, afgeleid van Tibetaanse wol, levert pure, voedselveilige gehydrolyseerde keratine die gezonde bindweefsels voedt en de gezondheid, kracht en het uiterlijk van huid, haar en nagels bevordert.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Keratine (uit Tibetaanse wol), rijstmeel, gelatine, magnesiumzout van vetzuren, siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


50mg - Keratine (van Tibetaanse wol)



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag.

Inhoud verpakking: 60 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.