Folian Quatrefolic 400 µg nieuwe generatie, 30...

Folian Quatrefolic 400 µg nieuwe generatie, 30 capsules

SWA34
€ 4,22

Het voedingssupplement bevat een ongelooflijk actieve en gepatenteerde vorm van quatrefolic-folaat in de vorm van methyltetrahydrofoliumzuur, waarvan 400 µg het equivalent is van 800 µg van het glucosaminezout van (6S)-5-methyltetrafoliumzuur.

 

Folian Quatrefolic 400 µg

Folian Quatrefolic is een voedingssupplement dat een ongelooflijk actieve en gepatenteerde vorm van Quatrefolic-folaat bevat in de vorm van methyltetrahydrofoliumzuur, waarin

400 µg komt overeen met 800 µg glucosaminezout van (6S)-5-methyltetrafolzuur.

Moderne preparaten bevatten een zeer goed verdragen en opneembare vorm van foliumzuur in de vorm van het glucosaminezout van (6S)-5-MTHF-zuur.

De folaten die in het Swanson-supplement worden gebruikt, zijn twee keer zo effectief omdat ze zuiver en zeer actief zuur (6S)-5-MTHF bevatten, dat niet is gereduceerd tot zoutvorm.

Natuurlijk foliumzuur in voedsel is actief, maar kunstmatig geproduceerd foliumzuur moet door het lichaam worden gemetaboliseerd tot 5-methyltetrahydrofolaat (5-MTHF) om te kunnen worden gebruikt.

Tegenwoordig weten we dat foliumzuur onderhevig is aan een complex afbraakproces en dat je ondanks suppletie een ernstig foliumzuurtekort kunt hebben.

Dit komt door het vermogen van het individu om foliumzuur effectief te verwerken tot een bioactieve vorm.

Foliumzuursuppletie wordt aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding, kinderen en ouderen.

Functie:

  • Ze ondersteunen de werking van de bloedsomloop door een goede bloedproductie en een passend homocysteïnegehalte in stand te houden.
  • Ze helpen bij het behouden van goede psychologische functies,
  • Ze dragen bij aan het verminderen van het gevoel van vermoeidheid en vermoeidheid, hebben een gunstig effect op de slaapkwaliteit,
  • Ze ondersteunen de goede werking van het immuunsysteem,
  • Ze nemen deel aan het proces van celdeling,
  • Ze helpen bij de juiste synthese van aminozuren.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Quatrefolic, bruine rijstmeel, capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide. 400 µg


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): 400 µg Foliumzuur - (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur


Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Eén capsule per dag

Inhoud verpakking: 30 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.