Lactibiane IKI

Lactibiane IKI

PileJe
MED07
€ 69,52

Lactibiane IKI versterkt de balans van de darmmicroflora en verbetert het comfort bij mensen die vatbaar zijn voor ontsteking van het slijmvlies van het maag-darmkanaal.

 

Lactibiane Iki

Lactibiane IKI versterkt de balans van de darmmicroflora en verbetert het comfort bij mensen die vatbaar zijn voor ontsteking van het slijmvlies van het maag-darmkanaal.

Aanbevolen voor suppletie bij:

  • Prikkelbaredarmsyndroom met begeleidende diarree,
  • ontsteking van het darmslijmvlies,
  • inflammatoire darmziekten,
  • Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa.

PilJe

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt uitsluitend producten van natuurlijke oorsprong aan in doses die overeenkomen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt door een optimale assimilatie van het maag-darmkanaal.

Voedingssupplement

Ingrediënten: melkbacteriën (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), vulstof (aardappelzetmeel, cichorei-inuline, maltodextrine uit maïs en siliciumdioxide).

Gemiddelde waarden van melkbacteriën in 1 zakje: 40x10 9 kve

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 zakje per dag, oplossen in een glas water. Neem vóór de maaltijd. Solliciteer voor 1 maand.

Netto inhoud: 90 g - 30 zakjes

Opslag: Bewaar op een koele en droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (substituut) voor een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.