Lactibiane IKI Bekijk groter

Lactibiane IKI

PB15

Nieuw product

Lactibiane IKI versterkt het evenwicht van de darmmicroflora en verbetert het comfort bij mensen die vatbaar zijn voor ontsteking van het slijmvlies van het maagdarmkanaal.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

56,08€

Meer informatie

Lactibiane Iki

Lactibiane IKI versterkt het evenwicht van de darmmicroflora en verbetert het comfort bij mensen die vatbaar zijn voor ontsteking van het slijmvlies van het maagdarmkanaal.

Aanbevolen voor suppletie bij:

  • Prikkelbare darmsyndroom met bijbehorende diarree,
  • ontsteking van het darmslijmvlies,
  • inflammatoire darmaandoeningen,
  • Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa.

PiLeJe

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt alleen producten van natuurlijke oorsprong aan in doseringen die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

Voedingssupplement

Ingrediënten:   melkzuurbacteriën (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), vulstof (aardappelzetmeel, cichorei-inuline, maltodextrine uit maïs en siliciumdioxide).

Gemiddelde waarden van melkzuurbacteriën in 1 sachet:   40 x 109 kve

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1 zakje per dag, oplossen in een glas water. Voor maaltijden innemen. Solliciteer voor 1 maand.

Netto inhoud:   90 g - 30 sachets

Opslag:   Bewaar op een koele en droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   De aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen